Inspiration til dit valg af vinduer og døre

Følg med og lad dig inspirere 😍

Se eksempler på opgaver vi har løst for vore kunder #SkagenVinduet 📸

På denne inspirerende side kan du få et indblik i hvad nogle af vore kunder har valgt, når de har truffet beslutning om nye døre eller vinduer.

Hvilke vinduer passer til mit hus? – Find inspiration til dine næste døre og vinduer her

Der er så mange forskellige typer vinduer og døre at vælge i mellem, og det er ikke altid lige let. At købe vinduer eller døre kan være en forholdsvis stor investering, som samtidigt har stor betydning for indtrykket af dit hus, boligens indeklima og din varmeregnings størrelse.

Vi ønsker at klæde dig så godt på som muligt til at træffe valget, og give dig den gode vejledning, der kan give dig ro i maven når du handler med os.

Læs vores inspirationsartikler og bliv klogere på mulighederne inden for f.eks.  energivinduer, valg af sprosser, og materialevalg.

Specialopgave – Byens fiskerestaurant har fået nye døre

Nye indgangspartier til den kendte Skagen Fiskerestaurant

Skagen fiskerestaurant er beliggende ved havnen i Skagen. Restauranten har til huse i de gamle fiskepakhuse, og havde i juni 2020 50 års jubilæum.

De karakteristiske røde træbygninger på Skagens havn er opført 1905-07 af arkitekt Thorvald Bindesbøll.

Restauranten blev renoveret hen over efteråret 2020 og foråret 2021. Skagen Vinduet har stolt leveret 7 nye døre til dette projekt.

Det var et specifikt ønske fra Skagen Fiskerestaurant, at vi skulle ramme den originale stil. Vi synes selv vi har gjort det rigtig godt, bedøm selv: Se før og efter billede herunder.

dansk produktion

Vi producerer i Danmark

Med dansk producerede døre og vinduer er du med til at mindske CO2-udledning og sikre danske arbejdspladser…

Renovering: INSPIRATION til klassisk gårdejendom

SkagenVinduet har leveret vinduer til renoveringen af Havelund, en ældre landejendom med historie, gode detaljer og karakter. Her har boligejer valgt dannebrogsvinduer, der i der udtryk og funktion falder fint ind med facadens udtryk i den ældre landejendom.