Handelsbetingelser

Bestilling og betaling

Alle viste priser i webshoppen er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet.

SkagenVinduet tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt.

Når du handler med Skagenvinduet indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse, bedes du venligst sende os en mail.

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder:

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.
Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Vi accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • Maestro

Almindelig bankoverførsel

Det er også en mulighed at lave en bankoverførsel – vores bank konto står både på bestillings-siden og på ordrebekræftelsen du får tilsendt.

Levering, produktgaranti og reklamation

Leveringstid

Den normale leveringstid på standardprodukter er 5-6 uger. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge.
Ved kampagner/høj efterspørgsel kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er pr. ordre. Vi har en fast fragtpris på kr. 495,- pr. ordre.

Bemærk: Ikke brofaste øer ikke omfattet af vores standard fragt pris, men udregnes efterfølgende.

Fortrydelsesret

Ved køb af varer online har en privatperson (forbruger) normalt 14 dages fortrydelsesret. Dette udgangspunkt fraviges i nærværende handelsbetingelser af følgende hensyn: Specialproducerede varer, der bestilles hos Skagenvinduet, er specielt fremstillet efter købers individuelle ønsker og behov i henhold til de af køber angivne specifikationer og specialmål.

Reklamation og produktgaranti

På vinduer og døre ydes der 10 års produktgaranti. Garanti omfatter ikke almindelig efterhjælp såsom justering af hængsler, rammer, finpudsning og smårifter i træet, udtræk fra knaster, opkogning eller bobler i malingen.

Der ydes ikke garanti for tæthed på indadgående dobbeltdøre, indadgående døre generelt, der er monteret i gavl over stueplan. Indtrængen eller andre udsatte steder samt i tilfælde af specielle vind- og nedbørsforhold. Evt. følgeskadeomkostninger dækkes ikke.

Den visuelle kvalitet på vinduer og døre bedømmes på 3 meters afstand og skal ske ved diffust lys (f.eks. overskyet himmel) uden direkte sollys eller kunstigt lys – der henvises til “Termoruders visuelle kvalitet”, udarbejdet af Glasindustrien pr. juli 2009.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Skagenvinduet i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, medmindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes til: Skagen Vinduet Produktion, Bøllemosen Døre & Vinduer A/S, Nyborgvej 33, 5772 Kværndrup

Vi har brug for følgende information, når varer returneres: Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt. Ordrenummer bedes oplyst.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail på 9990@skagenvinduet.dk eller telefon 4253 9990.

Kontakt os her, hvis du vil vide mere