Trævinduer – vores vinduer lavet i fyrretræ

Trævinduer – et klassisk valg, der holder i mange år

Når du vælger et trævindue hos os, får du glæde af det naturlige, smukke malede træ, der samtidigt holder i mange år. Vi har her hos SkagenVinduet mange års erfaring med at udvælge det bedste træ og glas til vinduesproduktion. Derfor kan vi levere de bedste trævinduer i høj kvalitet. #SkagenVinduet 📸

90 % kernetræ er standard i SkagenVinduet

Vi anvender kun deklarereret kernefyr i vores trævinduer

Alt det træ, vi anvender som materiale i vores danske trævindue produktion, er deklareret kernefyr og gennemgår en omfattende kvalitetskontrol for at sikre at træet lever op til vores krav om at et indhold på minimum 90% kernetræ.

Kernetræ er som navnet giver antyder den inderste ‘kerne’ af et træ. Det er her at træet er stærkest, og det er selvfølgelig derfor vi bruger denne del til vores vinduer. Kernetræet har også den fordel at det ikke opsuger så meget fugt.

Forrådnelse af træ begynder, hvis træet indeholder 30% fugt, og da vores kernetræ maksimalt kan optage 20% fugt, betyder det altså, at det kernetræ der bruges i vores vinduer ikke kan rådne.

Hos SkagenVinduet er 90% kernetræ standard – og det sikrer dig et højkvalitets trævindue.

træ vinduer

Trævinduer af fingerskarret træ

Vi bruger fingerskarret træ til vores vinduer

Fingerskarret betyder for dig, at der i dine nye vinduer ikke er knaster, harpiksudtrækninger/harpikslommer og vindridser – de er alt sammen skåret væk, sammen med andre dårlige dele, for kun at have det bedste kernetræ tilbage. Det sikre en god holdbarhed og reducerer defektheder, til vores trævinduer.

trævinduer

Dansk producerede trævinduer i den bedste kvalitet

Vores trævinduer er i høj kvalitet og er selvfølgelig særdeles modstandsdygtige overfor det danske vejr, hvilket også betyder at vores trævinduer altid er CE-certificerede. CE-mærkningen giver dig tryghed – og betyder at vores danske trævinduer er i overensstemmelse med alle lovkrav. Læs mere om CE-mærkningen her: Sikkerhedsstyrelsen – hvad betyder et CE-mærke

Hos SkagenVinduet sætter vi en ære i at lave dansk producerede trævinduer i den bedste kvalitet. Hos os får du et dansk kvalitetsvindue der holder i mange år. Derfor giver vi også dig, 10 års garanti på vores træ vinduer – netop fordi vi er sikre på, at de kan holde i lang tid.

Vores fokus på at producere kvalitetsvinduer betyder selvfølgelig, at vi kun anvender de bedste materialer. Det betyder for dig som kunde, at du kan være helt tryg når du vælger at købe nye trævinduer hos os.

trævinduer

Et bæredygtigt valg af trævinduer og døre

trævindue

Vi står inde for en produktion af trævinduer, hvor naturen ikke lider under vores råvareforbrug

Hos SkagenVinduet lægger vi stor vægt på at naturen ikke lider under produktionen af døre og vinduer. Og derfor er det en vigtig faktor at vide lige præcis hvor råvarerne der bruges til at producere vores produkter kommer fra.

Derfor har vi valgt at det fyrretræ, vi anvender i produktion af vores vinduer, importeres fra vores naboland Sverige. Her er det vedtaget ved lov at der for hvert eneste fældede træ skal plantes et nyt.

Vinduer og døre i kernetræ

Se fx udvalget af Sidehængte vinduer, der er velegnede til mange typer bolig.

10 års garanti på døre og vinduer fra SkagenVinduet

10 års garanti på trævinduer fra SkagenVinduet

Vores trævinduer er naturligvis også omfattet af vores 10 års garanti. Klik på linket og læs mere. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Kontakt os her.