Danske vinduer og døre

Dansk producerede vinduer og døre

Vi er meget stolte over vores danske produktion. Vi er en af de få danske virksomheder der producerer døre og vinduer i Danmark – helt fra bunden.

Hos SkagenVinduet får du et skræddersyet dansk kvalitetsprodukt, hvad enten du bestiller vores danske vinduer eller danske døre. Vores danske vinduer og døre bliver produceret på Midtfyn på vores danske maskinsnedkeri. Produktionen af de danske døre og vinduer har fundet sted her siden 1997. Fra vores produktionslokaler fragtes de ud i hele Danmark.

Vi sætter stor pris på at udvælge de rigtige materialer til vores dansk producerede kvalitets vinduer og døre. Hos SkagenVinduet får du det bedste af det bedste – Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Ikke nok med at vi producerer selv, går vi også op i at udvælge leverandører med samme kernesag som os selv. Det er bl.a. en af grundene til at vi bruger termoglas fra Scanglas fra Kjellerup, og IPA-beslag fra Nibe. Foruden at de laver kvalitetsprodukter, som os selv – er deres produktion også beliggende her i Danmark, det sætter vi stor pris på, og det mener vi, at man skal værne om.

Hvorfor vælge danske vinduer og døre?

Bestil hos os, hvis du vil have høj kvalitet og samtidig støtte og bevare dansk produktion af vinduer og døre. Vi står sammen om at satse på dansk design og kvalitet til den danske befolkning og boligbyggeri i Danmark.

Vi hos SkagenVinduet har taget et aktivt valg om at producere døre og vinduer i Danmark. Det betyder for dig, at du sammen med os er med til at sikre bevarelsen af danske arbejdspladser. Samtidigt spares der en masse Co2 – da vinduerne ikke skal fragtes fra eksempelvis Østeuropa.

Når du bestiller et dansk produceret vindue eller en dansk produceret dør her hos os, bliver pengene i Danmark. Du er derfor med til at støtte vores arbejdsplader, på vort maskinsnedkeri på Midtfyn.

Vi mener, at det at have muligheden for at købe lokale vinduer og døre, på en dansk vinduesfabrik skal være en mulighed for alle. #SkagenVinduet 📸

Se flotte billeder af vores hoveddøre her: Billeder af døre 👀

danske vinduer

Dine fordele ved at købe danske døre og vinduer

dansk producerede vinduer

Udover den åbenlyse fordel at dine penge bliver i Danmark, og du dermed medvirker til at bevare og støtte lokal produktion af vinduer og døre herhjemme, så sætter du også et mindre CO2 aftryk ved at støtte en dansk produktion af vinduer og døre.

Samtidigt får du dansk kvalitetshåndværk fortaget af uddannede maskinsnedkere – og et produkt, der holder til det danske vejr.

Bæredygtige danske vinduer og døre – mindre CO2-aftryk

Ved køb af vores danske vinduer og døre mindskes dit Co2 aftryk – simpelthen af den grund at vores vinduer produceres lokalt på Midtfyn, og herefter bliver leveret til dig direkte.

Transporten af vinduerne foregår fra vores lokale vinduesfabrik, og ikke fra en fabrik i udlandet. Derfor mindskes Co2 aftrykket, da det eksempelvis ikke skal transporteres til Danmark, fra en fabrik i eksempelvis Østeuropa.

Derfor sikrer vores danske vinduer og døre dig et mere bæredygtigt valg af nye vinduer og døre, end du kan få hos vinduesproducenter, der har valgt at lægge deres produktion i udlandet.

SkagenVinduet bruger selvfølgelig danske underleverandører til vores danske vinduer og døre

Vi prioriterer danske underleverandører – og bæredygtighed

Hos SkagenVinduet er vi meget kvalitetsbevidste. Vi har derfor høje krav til vores materiale leverandører, og sikrer at vores danske døre og vinduer bliver produceret i de bedste materialer. Det danske klima kan godt være ret hårdfør mod vindue- og dørelementer, derfor er det meget afgørende at der i vores danske vinduer og døre, bl.a. er over 90% kernefyr. Læs mere om hvordan vi nøje udvælger vores kvalitetsmaterialer til vinduer og døre.

Samtidigt støtter vi bæredygtig skovdrift. Dette sker også igennem vores leverandører der er FSC certificeret.

FSC er et anerkendt milijø-mærke, der indebærer ansvarlig skovdrift. I en såkaldt FSC-skov, fældes der ikke mere træ, end det skoven selv kan nå at reproducerer. Samtidigt garanterer mærket for, at planteliv og dyr i skoven bliver beskyttet – ydermere er løn og uddannelse, samt sikkerhed i top for de folk der arbejder i skoven.

Du kan altså handle trygt hos SkagenVinduet – med god samvittighed. Danske vinduer og døre – produceret i Danmark og samtidigt med styr på underleverandører og bæredygtighed.

dansk vindue produktion
danske døre

Vi bruger også danskproduceret termoglas, i vores dansk producerede vinduer

Vores glas kommer selvfølgelig også fra en dansk leverandør. Vi har valgt Scanglas som leverandør af termoruder til vores danske vinduer. Scanglas med produktion i Kjellerup, er Danmarks førende leverandør og producent af avancerede glasløsninger, og de gør meget for at sænke energiforbruget og samtidigt forbedrer lysindfaldet. Vi har valgt netop dem, på grund af deres høje kvalitet. Deres kvalitetsglas går hånd i hånd med vores kvalitetsvinduer og -døre.

Foruden at være i en rigtig god kvalitet, har vi også valgt at bruge dem som leverandør af glas, da deres glas (ligesom vores vinduer) produceres her i Danmark. Deres danskproducerede termoruder bruges i vores vinduer, fordi vi selv støtter dansk produktion. Det startede alt sammen under navet Korsør Glasværk, og blev senere til Scanglas. Scanglas er i dag en del af den store Semcoglas koncern.

Scanglas er medlem af Glasindustrien. Glasindustrien er en industriorganisation, der bl.a. etablerer produktnormer, ydelsesstandarder og anvisninger for at sikre ensartet information til bl.a. kunder og slutbrugere. Glasindustrien opretholder garantiordninger for slutbrugerens interesser.

På Glasindustriens egen hjemmeside finder du grunding vejledning og gode råd i forhold til det meste inden for glas.

SCANGLAS er også medlem af Vindues Industrien og følger begge organisationers retningslinjer ved eventuelle reklamationer.

Hvis du er interesseret kan du læse meget mere om vores glas her.

Når du køber hos os, står vi altid til rådighed. Du kan til enhver tid snakke med en af vores medarbejdere, som vil gøre alt for at du får den bedste oplevelse med dit køb.