Udestue – boligens frirum

En udestue er en herlig tilføjelse til din bolig. Udestuen giver dig et dejligt frirum at få ro i, og oplevelsen af at være tæt på naturen.

Udestuer bliver mere og mere populære, i takt med at de hektiske hverdage får os alle til at længes efter et sted, hvor man kan få fred og ro. Med en udestue, ud til f.eks. din have, får du et lækkert lyst rum tilføjet til din bolig.

Solen og lyset strømmer ind og giver ny energi i en udestue. Med vores gode udestue elementer forlænger du sommeren ved at kunne sidde inde og nyde varmen og lyset i din udestue året rundt. #SkagenVinduet 📸

Udestue

Placér udestuen rigtigt

Der er mange muligheder i dag, for boligejeren der vil udvide kvadratmeter og leverum ved at bygge en udestue. Når du skal placere din udestue, er vigtigt at overveje havestuens placering og konstruktion, så du får mest udbytte af solens lys og varme – og kan få glæde af den rigtige udsigt.

Vi hjælper dig med gerne med at placere udestuen helt rigtigt i forhold til lysindfald, funktion og eksisterende bolig. Og rådgiver dig gerne med at sammensætte de elementer du får brug for, når du vil skabe et nyt opholdsrum, eller renoverer en del af boligen og vil integrere en udestue.

Med en SkagenVinduet udestue får du elementer lavet i kvalitetsmaterialer. Derfor kan vores udestuer i træ og glas bruges hele året.

Hvis du ønsker adgang til have eller terrasse fra udestuen anbefaler vi at du kigger nærmere på vores store udvalg af terrassedøre.

Solafskærming af den sydvendte havestue

Bevar et behageligt indeklima med solkontrollerende og solafskærmende glas

Vælger du at bygge din havestue sydvendt er det en god ide med noget solafskærmning.

Solafskærmning til udestuer er især vigtigt for at undgå at der bliver alt for varmt i udestuen på sommerens hedeste dage. Solafskærmning til den sydvendte udestue kan fås ved at anvende bl.a. solafskærmende glas i elementerne, eller ved hjælp af gardiner og persienner.

Vi anbefaler at bruge solafskærmende glas, så du bevarer et godt indeklima i din udestue og undgår overophedning. Med glas fra vores dygtige leverandør kan du opholde dig i udestuen, selv når solen har stået på længe og dagen er hed.

Solkontrollerende glas er især velegnet til solafskærmning af udestuer, der ligger særligt udsat for solens stråler og med kun lidt skyggegivende beplantning mv.

udestue glas

Hjælp til at bygge udestue

udestue tilbygning

At bygge en udestue, kan være en stor mundfuld for mange. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du går med tanken om at udvide din bolig. Vi står klar med god rådgivning.

Vi har mange års erfaring i, at sikre at du får den bedste udestue for dig. Vores priser på udestueelementer er også konkurrencedygtige.

Vi sørger også gerne for kontakten til en af vores dygtige tømrer, hvis du vil have et tømrerfagligt syn på sagen. Vores tømrer kan hjælpe dig med at bygge udestuen helt fra bunden.

Ring til SkagenVinduets kundeservice på tlf. 4253 9990, hvis du vil have råd og vejledning.

4 fordele ved en udestue fra SkagenVinduet

  • Du skaber mere plads i din bolig
  • En udestue lukker op for en masse lys, der kan give din bolig nyt liv
  • Din bolig bliver mere værd og mere funktionel 
  • Med vores kvalitetsmaterialer kan din udestue bruges året rundt

Udestueelementer produceret i Danmark

Alle vores udestueelementer, er selvfølgelig produceret i Danmark – ligesom resten af vores produkter. Læs mere om vores danske produktion.

Det giver dig en sikkerhed for, at vores materialer er af høj kvalitet og passer perfekt til det danske vind/vejr. På vores udestueelementer er der selvfølgelig også 10 års garanti. 10 års garanti på udestuer, giver vi fordi vi kan stå inde for, at vores elementer er lavet i kvalitetsmaterialer.

Vi bruger en dansk leverandør af glas, der ligesom os lægger vægt på at producere alt selv i Danmark, da det giver os god mening at medvirke til at vores leverandører kan bevare deres arbejdspladser i Danmark.

Læs mere om vores leverandør af glas. Læs mere om vores 10 års garanti.

Hvis en udestue med elementer fra SkagenVinduet er noget for dig, så kontakt os her.