Facadedøren er din boligs visitkort

Hos SkagenVinduet finder du et bredt udvalg af facadedøre.

Men hvad skal du især være opmærksom på, når du skal vælge en ny yderdør til dit hjem?

En facadedør, yderdør eller hoveddør – ja den har mange navne. Men det vigtigst af alt, den skal være flot, indbydende og funktionel. Selvom vi hos SkagenVinduet går meget op i at lave de flotteste døre til forskellige hustyper, går vi aldrig på kompromis med funktionaliteten.

Husk at din facadedør, yderdør eller hoveddør er din personlige velkomst til dine gæster – og at den har stor betydning for boligens stil. Vi er specialister i at lave yderdøre og har en række gode designs som tilføjer nogle smukke detaljer og giver døren et eksklusivt look.

Samtidigt stræber vi altid efter at ramme stilen og forholde os til huset som helhed, når vi laver en facadedør hos SkagenVinduet.

Vores facadedøres stil og funktionalitet går op i en helhed

Kvalitets facadedøre der passer til din bolig – og det danske klima

En hoveddør må gerne skille sig lidt ud – det kan være du vælger en anden farve end den, dine vinduer har – måske må den gerne vække opsigt. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvor meget du vil have at din facadedør skiller sig ud.

Mangler du inspiration, kan du tage et kig på vores specielle facadedøre.

Vi har mange års erfaring inden for området, så tøv derfor ikke med at ringe til hos. Ingen opgave er for stor eller for lille til SkagenVinduet. Vi er helt sikre på, vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til netop dig.

Hos SkagenVinduet er alle vores hoveddøre designet og produceret i Danmark, hvilket vi er meget stolte af. Vi har igennem mange år produceret døre og vinduer i Danmark. Derfor er de produceret i en kvalitet der er tilpasset det danske klima – og vil de gøre sig godt i din danske bolig. #SkagenVinduet 📸

Se flere flotte billeder af vores hoveddøre her: Billeder af døre 👀

facadedør sort

Hvilket materiale skal du vælge til din hoveddør?

hvid facadedør

En yderdør i fyrretræ eller sipo-mahogni

Materialevalget til en smuk facadedør udføres bedst i vores kvalitets fyrretræ eller sipo-mahogni. Vores fyrretræ sikrer den højeste kvalitet facadedør, fordi vi bruger træ med høj kernetræsandel. Samtidig kommer træet fra bæredygtig skovdrift. Læs mere om dansk produktion og bæredygtighed her.

Hoveddør i træ/alu

Ønsker du en facadedør med mindre vedligeholdelse bør du vælge en af vores træ-alu døre. Vores træ/alu facadedøre er på indersiden fuldstændig ens med vores klassiske trædøre, og vi bruger det samme gode træ i produktionen. Forskellen er på ydersiden, hvor en “alu-front” gør det utroligt nemt at vedligeholde.

Vælg derfor en facadedør i træ/alu hvis vedligeholdelsen skal være minimal.

Også leverandør af specialløsninger

SkagenVinduet leverer også specialløsninger, som fx når vinduer og døre skal have buet top eller andre egenskaber, der afviger fra standardmål- og udformning. #SkagenVinduet 📸

sort terrassedør med sprosser
grøn hoveddør med glas
palægrøn facadedør