Sipo-mahogni vinduer og døre

Hårdføre mahogni vinduer – smukt til nyt byggeri og lyse rum

Vores sipo mahogni vinduer giver en smuk kontrast til lyse byggerier og lyse rum. Mahogni er en såkaldt ædel træsort, der rummer et højt indhold af salt og olie fra naturens side. Mahogni er altså fra naturens side meget hårdfør, og er god til at modstå vind og vejr, det skal blot holdes vedlige med olie.

Mahogni vinduer er meget specielle og har en flot naturlig farve. #SkagenVinduet 📸

Stort udvalg af mahognivinduer

Hos SkagenVinduet har vi et stort udvalg af vinduer, der kan vælges i sipo-mahogni. Vores mahognivinduer fås med glaslister hele vejen rundt i sipo, eller i pulverlakeret aluminium. Vi oliebehandler dit nye mahogni vindue fra vores danske fabrik, så det er klar til brug. Herefter skal mahognielementer olieres to gange årligt.

Du kan også vælge at bestille malet sipo-mahogni med en af vore standardfarver eller RAL-farve efter eget valg.

Vi kan nemt give dig en pris, så ring til os eller udfyld vores kontakt formular. Prisen på mahognivinduer- og døres pris kommer an på design og størrelse – se vores store udvalg af vinduer facadedøre, terrassedøre og udestue-elementer. Find de mulige materialevalg under hvert enkelt produkt.

Hvis du har brug for en snak om sipo mahogni vinduer, så ring gerne til vores kundeservice på tlf. 4253 9999.

SkagenVinduet støtter bæredygtigt skovdrift

Vi har en bæredygtig indkøbspolitik

Vores mahogni-vinduer og døre produceres udelukkende af sipo mahogni der importeres fra Vestafrika. Vores import af sipo mahogni herfra foregår igennem Keflico, der har en bæredygtig indkøbspolitik og er CoC-certificeret, hvilket betyder at de er certificeret til at håndtere FSC og PEFC certificeret træ og pladeprodukter.

SkagenVinduet støtter op omkring denne Chain of Custody-certificering, fordi den giver os og vore kunder en sporbarhed af træet igennem hele forsyningskæden.

Gennem SkagenVinduets indkøbsvalg af FSC certificerede skovprodukter støtter vi bæredygtig skovdrift ved produktion af vores vinduer.

Læs mere om vores mahogni-leverandør Keflico og deres miljøcertificering.

mahogni vinduer

Vigtigt at vide om mahognis vedligeholdelse

Husk at efterbehandle og vedligeholde vinduer og døre leveret i mahognitræ

mahogni vedligehold

Elementer fra SkagenVinduet er fra fabrikken behandlet med hårdtræsolie, som beskytter mod vand og bevarer den naturlige glød i mahognien.

Elementerne skal efterbehandles/olieres med en god hårdtræsolie allerede umiddelbart efter isætningen. Brug en god hårdtræsolie, gerne med farvepigment.

Herefter skal mahognielementernes olieres/vedligeholdes to gange om året, for at SkagenVinduet kan opretholde garantien. Generelt skal mahognielementer olieres, når træets overflade ikke længere er vandafvisende.

Malet sipo-mahogni vedligeholdes som andet malet træ.

Udsatte elementer gives ekstra oliering

Hyppigheden af yderligere behandling efter monteringen afhænger af elementernes placering og en vurdering. Ofte er elementer, der er monteret på syd/vest vendte facader mere udsat for fugt eller sol, og de vil derfor kræve mere vedligeholdelse.

Fyldninger, glaslister og pladedøre er særligt udsatte for udtørring, og skal derfor olieres oftere end det øvrige træ.

  • facadedør mahogni

De fleste af vore vinduer og døre kan leveres i mahogni

Se for eksempel udvalget af dannebrogsvinduer, der egner sig godt til villa og etagebyggeri

Få 10 års garanti med den rette vedligehold

Produktgarantien dækker ikke over produktfejl m.v. der opstår på grund af manglende vedligeholdelse. Revnede/deforme fyldninger erstattes ikke ved manglende vedligeholdelse. Mindre finerrevner skal forventes i finerede fyldinger.

Læs om vores 10 års garanti på produkter.

Kontakt os her for mere information om sipo-mahogni, vedligehold og materialevalg.