Mahogni vinduer og døre

Hårdføre mahogni vinduer – smukt til nyt byggeri og lyse rum

Vores sipo mahogni vinduer giver en smuk kontrast til lyse byggerier og lyse rum. Mahogni er en såkaldt ædel træsort, der rummer et højt indhold af salt og olie fra naturens side. Mahogni er altså fra naturens side meget hårdfør, og er god til at modstå vind og vejr, det skal blot holdes vedlige med olie.

Vi producerer mahogni vinduer og døre med både 2-lags- og 3-lags glas. Vi du ønsker et tilbud på mahogni vinduer med 3-lags glas, skal du kontakte os direkte på mail.

Mahogni vinduer er meget specielle og har en flot naturlig farve. Sipo Mahogni er kendetegnet ved at være en smule mørkere end Sapele. Sipo Mahognien har en ensartet rødbrunlig farve, men en smuk glød – denne glød kan både fremhæves og nedtones, med den olie der bliver brugt på kernetræet. Mahogni har i mange år været anvendt til møbler, gulve, døre, vinduer, bådbyggeri og andet snedkerarbejde. #SkagenVinduet 📸

Stort udvalg af mahogni vinduer og mahogni døre

Hos SkagenVinduet har vi et stort udvalg af vinduer, der kan vælges i sipo-mahogni. Vores mahognivinduer fås med glaslister hele vejen rundt i sipo-mahogni, eloxeret alu eller i pulverlakeret aluminium. Det er op til dig at vælge, hvad du ønsker. Vi oliebehandler dit nye mahogni vindue fra vores danske fabrik, så det er klar til brug. Herefter skal mahognielementer olieres to gange årligt.

Du kan også vælge at bestille malet sipo-mahogni med en af vore standardfarver eller RAL-farve efter eget valg. Et malet mahogni vindue, giver et utrolig godt og hårdført vindue.

Vi kan hurtigt og nemt give dig en pris, så ring til os eller udfyld vores kontakt formular. Prisen på mahognivinduer- og døre kommer som så meget andet, an på design og størrelse og om det skal være med 2-lags eller 3-lags glas – se vores store udvalg af vinduer, facadedøre, terrassedøre og udestue-elementer. Find de mulige materialevalg under hvert enkelt produkt.

I øjeblikket er det ikke muligt at bestille 3-lags mahogni vinduer, direkte fra vores webshop. Hvis du ønsker et tilbud på 3-lags mahogni vinduer, skal du altså tage direkte kontakt til os – og så laver vi et tilbud til dig, hurtigst muligt.

Hvis du har brug for en snak om råd og vejledning til sipo mahogni vinduer eller døre, så ring gerne til vores kundeservice på tlf. 4253 9990.

Se vores flotte eksempler på leverede døre i malet mahogni og døre i olieret mahogni:

malet mahogni hoveddør

olieret mahogni dør
hvidmalet mahogni hoveddør

SkagenVinduet støtter bæredygtigt skovdrift

Vi har en bæredygtig indkøbspolitik af mahogni

Vores mahogni-vinduer og døre produceres udelukkende af sipo mahogni der importeres fra Vestafrika. Det vestafrikanske mahogni-træ har rigtig gode egenskaber, et rigtig flot naturligt udseende, og en utrolig god holdbarhed.

Vores import af sipo mahogni herfra foregår igennem Keflico, der har en bæredygtig indkøbspolitik og er CoC-certificeret, hvilket betyder at de er certificeret til at håndtere FSC og PEFC certificeret træ og pladeprodukter.

SkagenVinduet støtter op omkring denne Chain of Custody-certificering, fordi den giver os og vore kunder en gennemført sporbarhed af træet igennem hele forsyningskæden.

Gennem SkagenVinduets indkøbsvalg af FSC certificerede skovprodukter støtter vi dermed bæredygtig skovdrift ved produktion af vores vinduer.

Læs mere om vores mahogni-leverandør Keflico og deres miljøcertificering på deres hjemmeside.

mahogni vinduer

Vigtigt at vide om mahognis vedligeholdelse

Husk at efterbehandle og vedligeholde vinduer og døre leveret i mahognitræ

mahogni vedligehold

Elementer fra SkagenVinduet er fra fabrikken behandlet med hårdtræsolie, som beskytter mod vand og bevarer den naturlige glød i mahognien.

Elementerne skal efterbehandles/olieres med en god hårdtræsolie allerede umiddelbart efter isætningen. Brug en god hårdtræsolie, gerne med farvepigment.

Herefter skal mahognielementernes olieres/vedligeholdes to gange om året, for at SkagenVinduet kan opretholde garantien. Generelt skal mahognielementer olieres, når træets overflade ikke længere er vandafvisende.

Malet sipo-mahogni vedligeholdes som andet malet træ.

Udsatte mahogni elementer gives ekstra oliering

Hyppigheden af yderligere behandling efter monteringen afhænger af elementernes placering og en vurdering. Ofte er elementer, der er monteret på syd/vest vendte facader mere udsat for fugt eller sol, og de vil derfor kræve mere vedligeholdelse. Omvendt kan nord/øst vendte facade kræve langt mindre vedligehold.

Fyldninger, glaslister og pladedøre er særligt udsatte for udtørring, og skal derfor olieres oftere end det øvrige træ.

  • facadedør mahogni

De fleste af vore vinduer og døre kan leveres i mahogni

Se for eksempel udvalget af dannebrogsvinduer, der egner sig godt til villa og etagebyggeri

Få 10 års garanti med den rette vedligehold

Produktgarantien dækker ikke over produktfejl m.v. der opstår på grund af manglende vedligeholdelse. Revnede/deforme fyldninger erstattes ikke ved manglende vedligeholdelse. Mindre finerrevner skal forventes i finerede fyldinger.

Læs om vores 10 års garanti på produkter.

Kontakt os her for mere information om sipo-mahogni, vedligehold og materialevalg.