Terassedøre

Hos SkagenVinduet har vi et stort udvalg af smukke terrassedøre – vælg din terrassedør i webshoppen.

En terrassedør kan give et rum meget mere lys og luft. Desuden er en terrassedør en perfekt udgang til haven eller terrassen. Vores nye terrassedøre i dansk kvalitet gør det nemt for dig at nyde din have eller terrasse i sommerhalvåret, og hurtigt kunne lufte ud i fyringssæsonen. #SkagenVinduet 📸

En terrassedør i træ/alu – et godt materialevalg

Vi leverer kvalitets terrassedøre

Vores terrassedøre leveres som standard med grebspåvirket bremse. Du kan vælge mellem at få din nye terrassedør i vores kvalitets materialer; terrassedør i træ/alu, terrassedør i malet fyrretræ, eller få din terrassedør i sipo-mahogni.

Vi anbefaler terrassedøre i træ/alu

Som udgangspunkt anbefaler vi hos SkagenVinduet, at du vælger en træ/alu terrassedør. Det gør vi fordi, at en træ/alu dør ikke kræver ligeså meget vedligehold. Vores træ/alu terrassedør er udvendigt beklædt med pulverlakeret aluminium, som gør den utrolig modstandsdygtig over for vind og vejr.

En terrassedør i træ/alu synes fuldstændig ens med en dør i fyrretræ på indersiden. Den indvendige side har altså stadig den smukke træprofil, som giver et klassisk look.

Vi giver 10 års garanti på alle vores produkter, men hvis du ikke vil bruge så meget tid på vedligehold er træ/alu det bedste valg for dig.

terrassedør med sprosser

Terrassedør til altan eller terrasse – spar energi

Vores terrassedøre med energiruder sikrer minimalt tab af varme. Ønsker du en terrassedør med sprosser, bruger vi samme teknik med påsatte sprosser, som ved vores vinduesproduktion med sprosser. Påsatte sprosser er den rigtige løsning, hvis du vil have en energivenlig terrassedør. Dørens isoleringsevne øges markant når den er produceret med energisprosser, da glasset ikke bliver brudt nogle steder.

SkagenVinduets terrassedøre efter mål er en smuk løsning.

Læs mere om vores energisprosser.

Valg der gør din terrassedør perfekt til placeringen

terrassedør med 10 glasfelter

Enkelt terrassedør eller dobbelt terrassedør – hvad passer bedst?

En dobbeltdør er en god løsning, hvis du har et stort rum der godt kunne bruge en masse lys. En dobbeltdør giver nemlig en masse lysindfald. Det er dog vigtigt at overveje, om der er plads nok, da en dobbelt terrassedør kræver en del plads.

Er der tale om et mindre rum, kan vi anbefale en enkelt terrassedør. Den vil stadig tilfører en masse lys til rummet uden at ”stjæle” alt for meget plads.

Vi har gode priser på dobbelt terrassedøre og enkelt terrassedøre. Det er naturligvis op til dig at vurdere, hvad der kunne passe bedst til din bolig. Og du er altid velkommen til at ringe til SkagenVinduet for yderligere vejledning.

Ud – eller indadgående terrassedør?

Som nævnt ovenfor er det en god idé at vide hvor meget plads der er til rådighed, når man skal tilføje en terrassedør til sin bolig. Er der rigeligt med plads, anbefaler vi en udadgående terrassedør.

En udadgående terrassedør er også det mest populære valg blandt vores kunder. Det skyldes primært, at døren derved ikke optager plads indenfor i dit hjem. Det er en behagelig fordel, især på varme sommerdage, hvor det er dejligt at have terrassedøren stående på klem for at lufte ud og skabe et køligere indemiljø.

En indadgående terrassedør kan dog være også være en fordel. Den indadgående terrassedør monteres især i boliger, hvor der kun er lidt plads på terrassen eller altanen. Her vil en indadgående terrassedør give mere plads i det attraktive uderum.

Vi producerer selvfølgelig begge typer terassedøre hos SkagenVinduet.

glas terrassedør

Vi har et stort udvalg af terrassedøre

Se fx udvalget af dobbelt terrassedøre, der giver et smukt lysindfald i boligen

10 års garanti på alle produkter

Vi giver 10 års garanti på alle vores produkter, men hvis du ikke vil bruge så meget tid på vedligehold er træ/alu det bedste valg for dig. Læs mere om vores 10 års garanti.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis vi skal rådgive dig om din kommende terrassedør.