Flotte palævinduer og døre til villaen

Søger du nye palævinduer til din villa? Vi er hos SkagenVinduet eksperter i at finde de rette vinduer i samråd med vores kunder.

Vi sætter stor pris på kvalitet og godt håndværk. Det går hånd i hånd med vores vinduer til villaejendomme.

Når du skal udskifte vinduer i en villa er det er vigtigt at fastholde vinduernes dimensioner og stil, da huset ellers får et helt andet udtryk.

Vores danskproducerede vinduer og døre passer perfekt til de danske villaer. Mange af vore kunder går derfor efter at bevare den hyggelige byggestil. Nogle af de populære valg til nye vinduer i villaen bl.a. bondehusvinduer, dannebrogsvinduer og palævinduer. Vinduerne bliver oftest valgt i hvid, for at få villaen til at fremstå lys udefra og samtidig opnå et godt lysindfald i stuerne.

Vælg danskproducerede vinduer til din villa

dør til villa

SkagenVinduets vinduer passer godt til de fleste villaer

Vi anbefaler tre klassiske vinduestyper, der med fordel kan anvendes i forlængelse af den danske villas byggetradition, og dermed kan sikre bevaring af den smukke byggestil.

Se udvalget af bondehusvinduer her.

Se udvalget af dannebrogsvinduer her.

Se udvalget af palævinduer her.

Flotte døre til den klassiske villa

Dørene der vælges til villaen skal selvfølgelig passe sammen med vinduerne. Vi har mange års erfaring med at kombinere døre og vinduer, så de passer flot sammen. Vi sætter en ære i at få lov til at sætte et præg på din bolig, med vores dansk producerede villavinduer og døre.

Se udvalget af specielle facadedøre her.

Vinduer i den klassiske herskabsvilla

Villaer i den klassiske byggestil blev opført i den sidste del af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. Villaerne er oftest tegnet af dygtige arkitekter fra Danmark til at huse familier fra det “bedre borgerskab”.

Den klassiske villa er ofte imponerende – både i størrelse og udseende med smukke detaljer og harmonisk arkitektur. I den oprindelige opførelse blev facaderne ofte pudset op med et snehvidt udseende. Hvide facader sammen med f.eks. sorte teglsten er stadigt et meget populært valg i denne byggestil.

  • villa vinduer energisprosser

Også leverandør af specialløsninger

SkagenVinduet leverer også specialløsninger, som fx når vinduer og døre skal have buet top eller andre egenskaber, der afviger fra standardmål- og udformning. #SkagenVinduet 📸

rød dør sprosser

sort villa dør
blå villa dør
hvidmalet mahogni hoveddør
villa vinduer
hoveddør grøn