Montage af vinduer og døre

Korrekt montage af vinduer og døre. Sådan montere du døre og vinduer

– en montagevejledning til dig, der skal montere dine nye døre og vinduer fra SkagenVinduet

At vinduer og døre bliver monteret korrekt er meget vigtigt for udbyttet af dine produkter – og for vedligeholdelse af vores garantiregler.

Som udgangspunkt giver SkagenVinduet 10 år garanti på vores produkter, forudsat at vores elementer er monteret korrekt – læs mere om vores garantiregler.

Kort og generelt om hvordan du monterer vores elementer

For at opnå den fulde energimæssige ydelse, korrekt funktion og maksimal levetid er det vigtigt at vinduet monteres korrekt. Korrekt montering opnås ved at være opmærksom på producentens anvisninger og lade fagfolk med erfaring indenfor området udføre montagen.

Monteres vinduet ved nybyggeri og lign. inden opmuring af formur vil vinduet være meget udsat for påvirkninger fra bl.a. vejrlig, og der bør sørges for passende beskyttelse af vinduet, evt. i form af afdækning. Alternativt bør det overvejes om det er muligt at anvende et system eller arbejdsgang som muliggør montage af vinduerne på et senere tidspunkt i byggeprocessen. #SkagenVinduet 📸

montering af vinduer

De vigtigste punkter ved montering af vinduer og døre

Hvordan monterer man et vindue? Det kan du få svar på her. Denne monteringsvejledning omhandler kun de vigtigste punkter omkring montering af vinduer og døre. Der kan forekomme vigtige detaljer vedrørende montage, som ikke er nævnt i denne vejledning. Korrekt montage af vinduer og døre, er med til at få den optimale levetid ud af elementerne, tag dig derfor god tid.

Du kan også tage fat i os, hvis du vil have anbefalet en god tømrer, der kan isætte dine nye døre og vinduer fra SkagenVinduet.

Hent vores fulde montage vejledning til døre og vinduer herunder.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til montering af vinduer og døre.