Danskproduceret glas og termoruder i vores vinduer og døre

Glasleverandør med lang tradition og høj faglighed

Vi handler med Glaspartner & Boglas, og kan stå inde for kvaliteten af deres termoglas, der passer perfekt til vores døre og vinduer

SkagenVinduet får alt glas og termoruder til produktion af  vinduer og døre fra leverandørerne Boglas & Glaspartner. Vi har valgt netop dem, på grund baggrund af deres høje faglighed og ekspertise indenfor at fremstille termoruder, der sikrer et lavt energitab.

Udover at levere et kvalitetsprodukt har Glaspartner & Boglas ligesom vi produktion i Danmark, hvilket vi gennem vores valg af leverandør vælger at støtte op omkring. Deres produktioner ligger henholdsvis is Esbjerg og i Brønderslev.

Danskproducerede termoruder har mange fordele

Termoruder kan skærme mod kulde, solvarme og støj

Vi bruger de dansk producerede energiglas i alle vores døre og vinduer. 2 lags glas og 3 lags glas er vores mest anvendte glas.

Fra 2021 er 3-lags glas blevet standard i vores vinduer og døre, på baggrund af nye ændringer i bygningsreglementet – læs mere om det her: Bygningsreglement vinduer og døre

Hvis du vælger at købe termovinduer ved SkagenVinduet, får du et særdeles godt og moderne energi-vindue. Energi vinduer kan have en positiv effekt på din varmeregning. Alle vores energi-vinduer er standard med sort varmkant profil. Varmkant sikrer dit vindue en effektiv isolering

Termoruder er effektive, når der er behov for at holde på varmen, men de kan også skærme for solen og beskytte mod støjgener pga. af den gode isoleringsevne. Er fokus på netop støj, kan du med fordel vælge vores lydglas, der er specielt lavet til at isolere mod støj.

Termoruder er desuden nemme at holde rene. #SkagenVinduet 📸

Med hensyns til garanti er begge vores glasleverandører tilknyttet glasindustrien

termoglas vinduer

3 lags termoglas

Dansk produceret termoglas siden 2005

Glaspartner har produceret deres energivenlige termoglas siden 2005. Deres produktion er beliggende i Esbjerg – i Danmark. Så ikke nok med, at glasset er dansk produceret, giver denne beliggenhed også en hvis fleksibilitet.

Glaspartner kommer og leverer to gange ugentligt til vores produktion, og deres glas leveres udelukkende i deres egne biler for at sikre kvalitet og hurtighed fra bestilling til levering.

Læs mere om Glaspartner og deres produktion af termoruder her.

Kontakt os hvis du er interesseret i mere information om glas og termoruder