Vinduer til parcel- og typehuset

Søger du nye vinduer til parcelhuset? SkagenVinduet leverer danske kvalitetsvinduer og -døre

SkagenVinduet har igennem mange år produceret og leveret vinduer og døre til de danske parcelhuse. Vi hjælper dig med at vælge de rette vinduer i de rette materialer.

Typehuse er de mest almindelige enfamiliehus i Danmark, og er et etplanshus – altså et hus i en etage.

Typehuset er kendetegnet ved et rationelt byggesystem og dets praktiske indretning. Det er typisk fra 60’erne og 70’erne og bygget i materialer, der adskiller sig fra tidligere byggeri ved at være præfabrikerede.

I typehuse ser man typisk at vinduerne er placerede i det, der kaldes ”bånd”.  ”Bånd” er når der mellem vinduerne er lette træpartier, der ofte er i samme farve som vinduerne. Glasfelterne er store og tit uden inddelinger.

Se billeder på vores instagram #SkagenVinduet 📸

Vinduer og døre til parcelhuse i høj kvalitet

parcelhus vinduer

Smuk dansk produceret dør til parcelhus

Døren i dit hus indrammer boligens stil. Samtidigt med at indgangsdøren skal se indbydende ud, skal den være funktionel i daglig brug og passe perfekt til dit parcelhus.

Hos SkagenVinduet har vi mange års erfaring med produktion af døre til typehuse. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi tager gerne en snak om hvilken dør der vil passe til din bolig.

Bevar byggestilen med bånd og store glasfelter

Vi anbefaler at du bibeholder vinduer i bånd, store glasfelter eller vælger en vandret eller lodret opdeling, når du vil udskifte vinduer i et typehus.

De store glasfelter er en fryd for øjet, og desuden giver de et dejligt lysindfald i boligen.

SkagenVinduet giver gerne anbefalinger til dit valg af vinduestype og design, og du er altid velkommen til at kontakte os.

parcelhus dør

Stort udvalg af vinduer og døre til parcelhuset

Vores danske vinduer til type- og parcelhuse giver din bolig det helt rette udtryk, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten når vi leverer danskproducerede kvalitetsvinduer til parcelhuse.

Kig på vores danskproducerede pladedøre og topstyrede vinduer samt fastkarmsvinduer til typehuse her.

Se også inspiration til nybyggeri og udestue.

  • nybyggeri vinduer og døre

Kontakt os her eller ring til os hvis du er interesseret i nye parcelhusvinduer og døre.